BIM I PRODAJA

Ksenija
22.04.24 00:02:01 Comment(s)

BIM I PRODAJA

Svima je već poznato da su BIM programi sveobuhvatni alati, prilagođeni potrebama različitih grana građevinske industrije, ali da li ste upoznati su su to ujedno kompletna rešenja za vaše poslovanje?


Nevezano za veličinu predstojećeg zadatka, shodno mogućnosti potpune adaptacije svakoj vrsti projekta, uz njih na sastanku sa klijentom imate 2 najvažnije stavke u radu, apsolutnu slobodu i moć na samo par klikova od vas.

Bio to mladi bračni par koji prvi put iznosi nesložene sanjarske zamisli svog budućeg doma, ili bio to već iskusni investitor koji jasno zna kako će izgledati njegovih sledećih par desetina hiljada kvadrata, BIM je to rešenje sa kojim na svakom koraku nesumnjivo dogovarate saradnju.

I pri tom, ovde ne pričamo samo o suzbijanju do nedavno neizbežnih neplanskih troškova i jasnom planiranju budžeta, već o ideji koja kroz svaku etapu razgovora dobija jasnije obrise 3D modela porodične kuće, stambenog kompleksa ili pak infrastrukture koja omogućava simbiozu 2 naseljena mesta…

Sa BIM rešenjima više nemate ograničenja kada je u pitanju izbor sledećeg projekta.
Vaš tim će imati najviše nivoe pouzdanosti i brzine izrade projekta, a kompanija će uvek biti u prilici ponuditi jasnu i profesionalnu saradnju i time dostići kredibilitet na tržištu.


Ksenija