Arhitekte koriste
Energetsku Simulaciju!

Allplan Arhitektura uz dodatak AX3000 Energetske simulacije daje arhitektama novi alat i kompetencije za razgovor s investitorom.

Vrlo jednostavno, uz nekoliko klikova investitoru objasnite energetske potrebe kuće.

Evo šta Vam sve pružamo!

Energetska simulacija predstavlja način na koji možemo "predvideti" energetske potrebe zgrade za vreme korišćenja. Radi se na temelju podataka poput energetskih svojstava zidova, prozora, vrata, orentacije zgrade, klimatskih podataka, senke, količine i performanse električnih uređaja i ljudi u zgradi i tako dalje, a te podatke unesemo u računsko - matematički model zgrade. Koristeći građevinsko - mašinski model i relevantne norme i propise, kao rezultat dobijamo tačnu količinu energije potrebne za hlađenje ili grejanje individualnih prostorija, u bilo kom satu i u bilo kom danu godine!

Koliko je to genijalno?

Istu analizu i kompletnu energetsku simulaciju možete postići i korišćenjem drugih softvera kao CAD/BIM baze. Podržani su AutoCAD, BricsCAD i Allplan.
U nekim slučajevima i Revit.

LearnBIM je interaktivna online platforma, namenjena svima u građevinskoj industriji, svima koji su spremni napraviti korak ka digitalizaciji poslovanja i krenuti u svet BIM-a. Inovativnim pristupom učenju kroz LearnBIM platformu ovladaćete najčešće korištenim alatima, najnovijih BIM programskih paketa i  svoje poslovanje ćete usmeriti ka uspehu.

Naš portfolio za arhitekte

Allplan Arhitektura
Vrhunski rendering
Upravljanje dokumentacijom
Online 3D kolaboracija