Baldinistudio d.o.o.

USPEH JE U VAŠIM RUKAMA I ZAŠTO JE PRETPLATA NA ALLPLAN DOBRA POSLOVNA ODLUKA

1. Fiksiraj svoje troškove sledeće dve godine

Pretvori svoje postojeće Allplan trajne licence koje imaju ugovoreno SSA održavanje u Allplan pretplatu i iskoristi prednosti zamrzavanja cena na dve godine. Dve godine nakon toga će povećanja cena biti ograničena samo na inflaciju do 2028.


2. Osiguraj budućnost svojih Allplan proizvoda

Trenutni proizvodi uključujući Allplan Exchange, Allplan Share i Allplan Workgroup Manager u budućnosti će se razvijati kao konsolidirano rešenje pod nazivom Allplan Cloud. Od oktobra 2023. ovi se proizvodi nude kao Allplan Cloud usluge samo u kombinaciji sa Allplan pretplatničkim licencama. Postojeće samostalne licence za Allplan Share i Allplan Workgroup Manager biće podržane u redovnim izdanjima do 2026., zaključno sa verzijom Allplan 2026. Prebaci se sada na pretplatu jer Allplan Cloud sadrži svu tehnologiju i nadolazeće uzbudljive funkcije koje će ti biti potrebne u budućnosti.


3. Fleksibilno upravljaj svojim troškovima za softver

Bolje upravljaj korisnicima i troškovima pružanjem pristupa onim Allplan pretplatničkim proizvodima i ažuriranjima koja su potrebna u datom trenutku tebi i tvom timu.4. Nadogradi jeftinije svoju Allplan konfiguraciju

Možeš odlučiti da nadogradiš svoju trenutnu Allplan konfiguraciju na vrhunski paket i iskoristiš 25% popusta na Allplan pretplatničku cenu. Zašto ne pređeš na Allplan AEC i iskoristiš još više alata, funkcionalnosti i ušteda!5. Ostani uvek ažuran

Pristupi najnovijim tehnologijama i alatima uz najefikasnije, stabilnije i najsigurnije ponude desktop aplikacija i aplikacija u oblaku - sve na osnovi pretplate.


6. Allplan Cloud Services sadrži

Allplan pretplata automatski uključuje sve dostupne Allplan Cloud usluge. Iskoristi trenutni pristup alatima koji podižu saradnju projektnog tima na viši nivo pomoću proizvoda kao što su Bimplus, Allplan Share, Allplan Exchange i Solibri Inside.

7. Zajednički rad u grupi

Sarađuj besprekorno pomoću integrisane tehnologije desktop/cloud, kao što je pregled i upravljanje modelom kroz Bimplus, kroz distribuirane radne grupe pomoću Allplan Workgroup Managera i Allplan Share, šalji nacrte putem Allplan Exchange-a i koristi Autoconverter za integraciju modela sa alatima za strukturalnu analizu.

8. Odradi više posla

Ostvari pristup najnovijoj tehnologiji koja se integriše sa Allplanom i nadopunjuje tvoj tok rada, kao što su Maxon, Lumion i Twinmotion, pomažući ti u stvaranju zapanjujućih vizualizacija.

9. Omogući sebi potpunu digitalizaciju

Maksimalno iskoristi svoje podatke, kako unutar Allplan desktop aplikacija tako i aplikacija u oblaku, ali i pomoću integrisanih proizvoda vodećih na tržištu, kao što je provera modela uz Solibri Inside ili Autoconverter-a za integraciju alata za strukturalnu analizu, i još mnogo toga što dolazi sa sledećim verzijama.


10. Odlična tehnička podrška

I dalje imaš pristup tehničkoj podršci koju trenutno koristiš. Uz to dobijaš i pristup e-učenju uz ALLPLAN LEARN NOW i dokumentaciju na Allplan Connect-u.