Kod nas su Vaši podaci sigurni - trudimo se održati najviši standard zaštite podataka te vas pozivamo da sami proučite kako koristimo vaše podatke:

Baldinistudio International d.o.o. pravila privatnosti 

Pravila privatnosti daju Vam uvid kako Baldinistudio International d.o.o. koristi i štiti sve informacije koje nam dajete korištenjem ovog website-a. 

Baldinistudio International tim garantuje zaštitu Vaših podataka. Tražimo li od Vas neki podatak po kom možete biti indentifikovani, možete biti sigurni da ćemo ga koristiti u skladu sa ovim pravilima privatnosti.

Baldinistudio International d.o.o. može menjati ova pravila s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Proverite ovu stranicu ukoliko želite znati šta je novo i da li ste zadovoljni sa promenama. Pravila stupaju na snagu 25. maja 2018.


Ko smo mi?

Preduzeće Baldinistudio International d.o.o. zastupnik je softvera namenjenih građevinskoj, arhitektonskoj i mašinkoj industriji. Pored zastupništva, jedna od glavnih delatnosti je pružanje edukacija i implementacija BIM načina rada.


Šta sakupljamo od podataka?

e-mail adresu, ime i prezime – u slučaju da se prijavite na naš newsletter, edukaciju ili postavite upit za uslugu/proizvod preko web formulara.
Informacije kao što su ime, prezime, ime firme, telefonski broj – ukoliko tražite od nas ponudu i/ili konsultantske usluge.


Što radimo sa informacijama koje skupimo?

Trebamo podatke kako bismo Vam poslali više detalja o područjima Vašeg interesa i našoj ponudi, te za obradu porudžbina i poslovnih upita.
Ukoliko se odlučite za primanje newslettera, poslaćemo Vam najčešće dva maila mesečno o novim ponudama, akcijama i informacijama vezanim za struku.


Pravila pri korištenju podataka

Uvek ćemo Vas pitati za pristanak kada tražimo Vaše lične podatke.


S kime delimo Vaše podatke?

Jedine treće stranke koje imaju prstup Vašim podacima su servisi u kojima ih spremamo (CRM) i kroz koji šaljemo e-mailove. Konkretno:

Spremamo vaše podatke u Vtiger (CRM) servere, u vlasništvu Vtiger Systems India Private Limited. 
Njihov web: https://www.vtiger.com 
Njihova pravila privatnosti: https://www.vtiger.com/policy-legal-center/privacy-policy/ 

Koristimo servis Sendinblue SAS za slanje marketing mailova prema Vama 
Njihov website: https://www.sendinblue.com 
Njihova pravila privatnosti: https://www.sendinblue.com/legal/privacypolicy/

Osim tih neophodnih servisa, Vaši podaci neće nikad biti deljeni sa nekim, osim ako od Vas izričito ne zatražimo pristanak. 


Sigurnost

Predani smo osiguravanju Vaših podataka. Bićete informirani ukoliko dođe do ikakvog sigurnosnog propusta koji ugrožava Vaše podatke.


Vaša prava

Nadzor o doslednoj primeni odredaba ZAKONA u Srbiji je u nadležnosti je Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, kao samostalnog državnog organa.

Sedište poverenika je u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 15, Tel: +381 11 3408900 Faks: +381 11 3343379, e-mail: office@poverenik.rs


Za žalbe i pritužbe pišite nam na: info@baldinistudio.rs Pobrinućemo se da odgovorimo na sva Vaša pitanja.


Linkovi na druge internetske stranice

Naša web stranica sadrži mnogo linkova na druge web stranice. Ukoliko kliknete na neki od linkova na našoj web stranici, nismo odgovorni za zaštitu Vaših prava i ovaj pravilnik ne vredi. 


Kontrola Vaših ličnih podataka

Možete ograničiti korištenje Vaših podataka na sledeće načine:
Ne ostavljate svoje kontakte u našim obrascima. Kontaktirate nas na info@baldinistudio.rs i zatražite da izbrišemo sve podatke koje imamo o Vama. 


Nećemo prodavati, posuđivati, ni distribuirati Vaše lične podatke trećim stranama, osim ako nemamo Vaše odobrenje ili smo podložni zakonu koji to nalaže. Ako smatrate da je neka informacija koju imamo o Vama nepotpuna ili netačna, molimo Vas pišite nam na e-mail ili nas pozovite što je pre moguće. Ispravićemo informaciju u najkraćem mogućem roku.